رئیس اتاق اصناف ایران اعلام كرد
درخواست تمدید تسلیم اظهارنامه مالیاتی
به گزارش تولیدو، رئیس اتاق اصناف ایران از درخواست تمدید تسلیم اظهارنامه مالیاتی و همینطور ابلاغ دستورالعمل برای حجاب متصدیان واحدهای صنفی اطلاع داد.
به گزارش تولیدو به نقل از ایسنا، حسین طاهر محمدی در نشست خبری ضمن اشاره به روز ملی اصناف (اول تیرماه)، اظهار نمود: هم اکنون بیشتر از سه میلیون واحد صنفی تحت نظارت ۸۰۰۰ اتحادیه در کشور درحال فعالیت هستند.
وی ضمن اشاره به انتخابات اخیر اتاق اصناف ایران و آغاز به کار اعضای جدید، اظهار داشت: شفاف سازی از مهم ترین برنامه های هیئت رئیسه جدید است. آموزش و توانمندسازی اصناف، اصلاح ساختار بازرسی و هوشمندسازی آن از تجمیع بازرسی ها، از دیگر برنامه های اتاق اصناف است.
طاهر محمدی با تکیه بر این که افزایش هزینه های تولید کالا و گران فروشی بعنوان یک تخلف متفاوت می باشد، از پیگیری برای اصلاح قانون نظام صنفی اطلاع داد و اظهار داشت: همینطور تابع قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار هستیم. اما ای کاش پیش از آن، قانون نظام صنفی اصلاح می شد. این قانون مثل همه قوانین نقاط قوت و ضعفی دارد و با چالش هایی مواجه هستیم.
وی با اشاره به اینکه اتحادیه ها منابع مالی کافی متناسب با وظایف خود همچون وظایف نظارتی ندارند، خاطرنشان کرد: می خواهیم منابع مالی پایدار و جدید برای آنها دیده شود.
رئیس اتاق اصناف ایران در ادامه با اشاره به اینکه پرداخت مالیات تکلیف قانونی همه است، خاطرنشان کرد: کسبه هم اعتقاد دارند باید مالیات پرداخت کنند. اصناف اختیار دارند از تبصره ۱۰۰ استفاده نمایند یا اظهارنامه بدهند. همینطور اگر اعتراض داشته باشند فرآیندهایی در دیوان عدالت اداری دیده شده است.
وی ادامه داد: پیشنهاد طلب مهلت برای تسلیم اظهارنامه مالیاتی را دادیم که امیدواریم صورت گیرد. پیشنهاد دیگر افزایش ظرفیتهای استفاده از تبصره ۱۰۰ بوده که درحال بررسی است.
طاهرمحمدی در پاسخ به سوالی در رابطه با دریافت پول از راه کارت به کارت به جای کارتخوان در بعضی واحدهای صنفی، با اشاره به اینکه همه مشاغل صنفی الزامی به استفاده از کارتخوان ندارند، اظهار داشت: طرح جامع مالیاتی باید اجرا شود تا به هدف عدالت مالیاتی برسیم. اما با تدابیر دیده شده کارتخوان بدون هویت نداریم. از سوی دیگر حرفه های دیگر هم از کارت به کارت به جای کارتخوان استفاده می نمایند. اما برای هر حسابی که از تراکنش مشخصی بیشتر تراکنش داشته باشد سازمان امور مالیاتی می تواند ورود کند و ببیند حساب تجاری است یا نه. این سقف ۱۰۰ تراکنش و ۳۵ میلیون تومان در ماه است.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از صنف ها در شرایط رکود هستند و بازارشان رونق ندارد، در رابطه با جدید ترین وضعیت صدور مجوزها، اظهار داشت: هم اکنون کلیه مجوزها در سامانه ایران مجوز صادر می شود و متقاضیان باید به این سامانه رجوع و درخواست خویش را ثبت کنند. البته این فرایند ایراداتی دارد و ما هم نقطه نظراتی داریم و جلساتی هم برگزار و این نقطه نظرات مطرح گردیده است تا موانع و چالش ها مرتفع شود.
طاهرمحمدی در پاسخ به سوال ایسنا در رابطه با دریافت کارمزد از تراکنش ها هم خاطرنشان کرد: قبلا هم قرار بود این طرح اجرا شود، اما متوقف گردید. به نظر می آید این مورد باید بیشتر بررسی شود و جای بحث دارد. هم اکنون بعنوان یک فعال می توانم در لحظه بگویم نظرم مساعد نیست، اما باید نقاط قوت و ضعف آن بررسی شود.
رئیس اتاق اصناف با اشاره به اینکه عرضه کالا تابع موارد مختلفی همچون هزینه تولید، لجستیک، ایجاد رابطه بین تولید و بازار، شبکه توزیع و غیره است، اظهار داشت: همه این موارد روی شرایط بازار تأثیر دارد. البته بحث تشکیل وزارت بازرگانی هم مطرح است. هم اکنون بخشی از تنظیم بازار با وزارت جهاد کشاورزی و بخشی در حوزه های دیگر قرار دارد. این مورد در تصمیم سازی، مدیریت بازار و یکپارچه سازی تأثیر دارد. در مجموع بهتر است برای برنامه ریزی در حوزه بازار کالاهای اساسی منتظر تعیین تکلیف وزارت بازرگانی باشیم.
او همینطور در رابطه با پلمب واحدهای صنفی به علت حجاب اظهار داشت: دستورالعمل هایی به واحدهای صنفی درمورد حجاب متصدیان واحدهای صنفی ابلاغ گردیده و امیدواریم بتوانیم ساز و کار خوبی با همکاری کسبه طراحی نماییم. اگر واحد صنفی به علت ندانستن، بخواهد از قانون حجاب تخطی کند تا سه بار تذکر می دهیم. معمولاً هم اگر متصدی صنفی حجاب ندارد از روی نا آگاهی است و این موارد را با تذکر درست می نماییم.
طاهر محمدی در پاسخ به این که آیا واحدهای صنفی بدون اطلاع اتحادیه مربوطه و طی مراحل قانونی پلمب می شوند؟ اظهار داشت: بعید می دانم، اما باید با روسای اتحادیه صحبت کنم و بعد نظر بدهم. ما در قالب قانون تلاش می نماییم منافع اصناف حفظ شود و قوانین هم رعایت شود.
منبع: tolido.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب