شرط مجلس برای واردات خودرو توسط ایرانی ها ساکن خارج از کشور

شرط مجلس برای واردات خودرو توسط ایرانی ها ساکن خارج از کشور

به گزارش تولیدو، طبق مصوبه مجلس، واردات خودرو توسط ایرانی ها ساکن خارج از کشور، بدون انتقال ارز و از محل ارز در اختیار با نرخ شصت درصد حقوق ورودی مجاز است.



به گزارش تولیدو به نقل از مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴ در رابطه با بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، بند (ر) این لایحه را برای رفع ایرادات شورای نگهبان به شرح زیر اصلاح کردند:
ر- بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است حداقل سه میلیارد و سیصد میلیون (۳.۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰) یورو از محل اجزاء (۱) و (۲) بند «الف» ماده (۱۱) قانون برنامه هفتم پیشرفت و یا سایر منابع مورد تأیید (در هر فصل سال حداقل بیست درصد (۲۰%)) برای واردات خودروی سواری نو و کارکرده (حداکثر پنج سال ساخت) اختصاص دهد.
متقاضیان واردات با رعایت قانون ساماندهی صنعت خودرو مصوب ۲۶/ ۸/ ۱۴۰۰ با اصلاحات و الحاقات بعدی می توانند نسبت به ثبت درخواست واردات خودرو از محل منابع این بند اقدام نمایند. حقوق ورودی خودرو های وارداتی از محل ارز تخصیصی این بند شصت درصد (۶۰%) تعیین می گردد. واردات خودرو مبحث این بند از محل ارز حاصل از صادرات، مشمول رفع تعهد ارزی صادرکنندگان مربوط می شود.
واردات خودرو توسط ایرانی ها ساکن خارج از کشور (دارای کارت اقامت)، برای هر ایرانی در سال ۱۴۰۴ یک خودرو، خارج از سقف مذکور، بدون انتقال ارز و از محل ارز در اختیار با نرخ شصت درصد (۶۰%) حقوق ورودی مجاز است.
دولت مکلف است نسبت به واگذاری مجوز واردات خودرو به روش رقابتی اقدام نماید.
آیین نامه اجرائی این بند مشتمل بر نحوه ثبت درخواست واردات و ساز و کار واگذاری مجوز واردات به متقاضیان و هم ایرانی ها ساکن خارج از کشور دارای کارت اقامت و نحوه تشخیص منشأ ارز خارجی و مرجع تأیید کننده آن و پیاده سازی روش رقابتی و نحوه تخصیص و تأمین ارز بابت واردات قطعات منفصله خودرو سواری متناسب با تخصیص و تأمین ارز واردات خودرو سواری نو و کارکرده (حداکثر پنج سال ساخت) به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی به تصویب هیات وزیران می رسد.

1403/10/25
15:30:16
5.0 / 5
292
تگهای خبر: بانك مركزی , خودرو , سازمان , صادرات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

تولیدو