صنعت و دانشگاه نیاز دوسویه به یكدیگر دارند

صنعت و دانشگاه نیاز دوسویه به یكدیگر دارند

به گزارش تولیدو معاون آموزشی وزیر صمت اظهار داشت: سال قبل 43 میلیارد صرف واردات محصول، فناوری و دانش شده كه بخش عمده آن مربوط به كشاورزی است. حالا زمان آن رسیده كه دانشگاه و صنعت همراه هم فعالانه عمل كنند.


به گزارش تولیدو به نقل از ایسنا، برات قبادیان - معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت - در دومین جشنواره ایده های ارزش آفرین معدن و صنایع معدنی، اظهار نمود: این روزها فكر و اندیشه و فن آوری جای نفت و گاز را گرفته است، بدین سبب باید زیرساخت هایی دراین زمینه ایجاد شود. نیاز صنعت و دانشگاه یك نیاز دوسویه به یكدیگر است.
وی اضافه كرد: حالا كه صنعت، تحریم است، نگاه ها به توانایی درونی و دانشگاه هاست. حتی اگر تحریم ها هم وجود نداشت، نرخ دلار در قیاس با ریال، برای صنعتگر ایرانی صرفه نداشت. بدین سبب باید از توان داخلی بهره گرفت. مشاركت صنعت و دانشگاه نیز از شروع امسال شروع شده است.
این مقام مسئول اعلام نمود: در سامانه تاپ (سامانه توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار) كه كار خودرا نیمه دوم سال جاری آغاز نموده است، ۷۷ هزار واحد صنعتی و معدنی تعریف شده است تا نیازهایشان را در سامانه ثبت كنند كه تابحال ۸ هزار واحد در این سامانه ثبت نام كرده اند.
قبادیان اشاره كرد: در شرایط امروز، ایام، ایام طلایی مشاركت صنعت و دانشگاه است. در سال ۹۷ برای بومی سازی فناوری، برای واردات فناوری، دانش و كالاها ۴۳ میلیارد دلار هزینه شده كه ۱۰ میلیارد دلار آن مربوط به بخش معدن است.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت اشاره كرد: از ۱۰ قلم اول محصولات وارد شده، ۷ قلم مربوط به بخش كشاورزی است كه بطور مثال ۴ میلیارد دلار آن برای واردات جو و ۳ میلیارد دلار برای واردات برنج هزینه شده است. همین طور ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار برای واردات قطعات منفصله خودرو صرف شده است. حالا زمان آن رسیده كه دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، شركت های فناوری و استارتاپ ها وارد عمل شوند.




منبع:

1398/11/05
23:08:54
5.0 / 5
4406
تگهای خبر: آموزش , تولید , خودرو , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
تولیدو