مالزی بدنبال واردات آهن، فولاد، زعفران و خرما از ایران

مالزی بدنبال واردات آهن، فولاد، زعفران و خرما از ایران

به گزارش تولیدو، سفیر مالزی در ایران اظهار داشت: استیل، آهن، فولاد، زعفران و خرما همچون مصحولات پراستفاده در مالزی است؛ در این جهت اتحادیه ها و انجمن های صنفی نیز مشتاق برقراری ارتباط تجاری با ایران هستند.



به گزارش تولیدو به نقل از مهر، نشست مشترک رییس و اعضای هیأت رئیسه اتاق اصناف ایران با سفیر مالزی روز سه شنبه ۱۶ مردادماه ۱۴۰۳ با هدف بررسی ظرفیتهای دو کشور در عرصه صادرات در محل اتاق اصناف ایران اجرا شد. در آغاز این جلسه، مجتبی صفایی، رییس اتاق اصناف ایران با اظهار خرسندی از برقراری تعاملات تجاری با کشور مالزی، این جلسه را سرآغازی برای برقراری روابط سازنده میان دو کشور دانست و اظهار داشت: اصناف در ایران از ظرفیت گسترده ای در بخش تولید و صادرات در عرصه هایی مانند مبلمان، طلا و جواهر، فرش، خشکبار، پوشاک، چرم، کیف و کفش و … برخوردار می باشند که نیاز است با تقویت توان صادراتی آنها، محصولات تولید شده، بدون واسطه به کشورهای مختلف صادر شود.
وی اضافه کرد: موقعیت کشور مالزی در آسیای شرقی و اشتراکات مذهبی و فرهنگی، خصوصاً اشتراکات این دو کشور در عرصه محصولات حلال این فرصت را در اختیار فعالان صنفی ایران قرار می دهد تا در راستای صادرات و عرضه محصولات خود در بازارهای مالزی و همین طور ارزآوری برای کشور نهایت استفاده را داشته باشند.
به گفته رییس اتاق اصناف ایران طبق آمارهای موجود مالزی سریع ترین نرخ رشد جمعیت را در جهان داشته و این توانایی را دارد که با برقراری تجارتی دوطرفه، نیازهای هر دو کشور بوسیله صادرات و واردات تامین شود.
صفایی از اعلام آمادگی اتاق اصناف ایران برای دعوت از تجار و بازرگانان مالزی بمنظور بازدید و شناسایی فرصت های صادراتی و وارداتی ایران آگاهی داد و متقابلاً خواهان فراهم شدن بستری برای حضور تجار و بازرگانان ایرانی در بازارهای مالزی شد.
وی بر ضرورت توسعه تجارت بی واسطه میان دو کشور ایران و مالزی تاکید و ابراز امیدواری کرد که ماحصل این جلسه فرصت سازی و بسترسازی برای توسعه کارهای فعالان اقتصادی دو کشور باشد.
آینده ای روشن پیش روی فعالان اقتصادی دو کشور
خیری بن عمر، سفیر مالزی در ایران در ادامه این جلسه با اظهار خوشی از حضور در جمع فعالان صنفی کشور اظهار داشت: حضور در اتاق اصناف ایران و دیدار با فعالان صنفی آینده ای روشن را پیش روی فعالان اقتصادی دو کشور قرار داد. پس نیازمند ایجاد بستری مناسب هستیم تا بوسیله آن علاوه بر تامین منافع دو کشور، روابط تجاری و اقتصادی را گسترش دهیم.
به گفته وی، مالزی کشوری صادرکننده و واردکننده است و طبیعتاً در بعضی حوزه ها نیازمند واردات کالا از ایران است. هم اکنون نیز برخی محصولات ایرانی در بازارهای مالزی عرضه می شود و من بر این باورم که واردات محصولات ایرانی علاوه بر این که برای بازرگانان مالزی مقرون به صرفه است، کیفیت محصولات نیز برای مصرف کنندگان در مالزی جذابیت ویژه ای دارد.
خیری بن عمر افزود: استیل، آهن، فولاد، زعفران و خرما همچون نیازها و محصولات پر استفاده در مالزی است؛ در این جهت اتحادیه ها و انجمن های صنفی نیز مشتاق برقراری تعامل و ارتباط تجاری با ایران هستند.
سفیر مالزی در آخر با ابراز امیدواری از نتایج و نتایج مثبت این دیدار اظهار داشت: دیدار با فعالان صنفی و اقتصادی ایران در قالب این جلسه تصویر بسیار روشنی را پیش روی ما قرار داد و امید است تا در آینده با برقراری تورهای بازدید از ظرفیتهای اقتصادی دو کشور، تجار و بازرگانان ایران و مالزی بتوانند روابط تجاری خودرا در بهترین شرایط و بسترها آغاز نموده و گسترش دهند.
در پایان قرار شد جهت تسهیل روابط تجار دو طرف اولاً کارگروهی متشکل از معاونت اقتصادی و برنامه ریزی اتاق اصناف ایران و اتحادیه های ذی ربط و نمایندگانی از سفارت مالزی تشکیل گردد و بعد از آن، زیرساخت های حضور در نمایشگاه حلال مالزی برای تولیدات صنفی ایران و سفر تجار کشور مالزی به ایران جهت بازدید از محصولات و افزایش روابط تجاری برقرار شود.


منبع:

1403/05/19
11:53:35
5.0 / 5
353
تگهای خبر: اصناف , اقتصاد , بازار , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
تولیدو