درخواست رئیس اتاق ایران از رئیس جمهور
به گزارش تولیدو، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران از رئیس جمهور درخواست نمود تا دولت از سرمایه گذاران ایرانی که در خارج از کشور سرمایه گذاری می نمایند، با جدیت حمایت کند.
به گزارش تولیدو به نقل از مهر، صمد حسن زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران روز شنبه ۶ بهمن ماه در جریان بازدید مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری از نمایشگاه پیشگامان پیشرفت که در حسینیه امام خمینی (ره) درحال برگزاری است، اظهار داشت: اتاق ایران در حوزه دیپلماسی اقتصادی و مراودات بین المللی بخصوص با کشورهای همسایه در شرایط مناسبی قرار دارد و این روابط رو به گسترش است.
او ضمن اشاره به ظرفیتهای ملی و بین المللی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران همچون ۳۴ اتاق استانی و شهرستانی، ۴۹ اتاق و کمیته مشترک ایران و دیگر کشورها، کمیسیون های تخصصی ۲۰ گانه، مرکز پژوهش های اتاق ایران و دیگر ظرفیت ها، اضافه کرد: در سایه اعتماد دولت به بخش خصوصی و بهره برداری از این ظرفیت ها، پیشرفت اقتصادی کشور شتاب می گیرد.
رئیس اتاق ایران در قسمت دیگر گفتگو با رئیس جمهوری، با اشاره به اینکه سرمایه گذاران به حمایت و پشتیبانی دولت متبوع خود احتیاج دارند، افزود: سرمایه گذاران ایرانی بعد از سرمایه گذاری در خارج از کشور، نیازمند حمایت دولت جمهوری اسلامی ایران هستند.
حسن زاه همینطور به لزوم ساماندهی حرکتی منسجم برای مهارت آموزی دانشجویان و آشنایی آنها با محیط واقعی کار و صنعت اشاره نمود و اظهار داشت: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران آمادگی موردنیاز برای برنامه ریزی کلان جهت اعزام دانشجویان به واحدهای صنعتی به منظور مهارت آموزی آنها را دارد.
مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری هم در بازدید از غرفه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تصریح کرد که اتاق بازرگانی برای توسعه برنامه های اقتصادی باید پیشقدم باشد.
پزشکیان از همراهی اثربخش هیأت بازرگانان ایرانی در مسافرت اخیر رئیس جمهور به تاجیکستان قدردانی کرد.
رئیس جمهور همینطور از ایده مشارکت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در زمینه مهارت آموزی دانشجویان استقبال کرد.
منبع: تولیدو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب