مقام مسئول ؛
رجیستری موبایل واره ها كلید خورد
به گزارش تولیدو سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق با اشاره به اینکه موبایل واره ها (دستگاه های سیمکارت خور) مشمول رجیستری شده اند، اظهار داشت: وزارت ارتباطات هر چه سریع تر جدول زمانی رجیستر موبایل واره ها را اعلام نماید.
به گزارش تولیدو به نقل از مهر، در سالهای گذشته قاچاق موبایل با آمار حدود ۲ میلیارد دلار در صدر لیست اقلام عمده قاچاق به کشور قرار داشت که تقریباً طی دو سال قبل به سبب اجرای طرح رجیستری تلفن همراه، به صورت کامل از قاچاق پاکسازی شده است. بنا بر اعلام گمرک پارسال بیشتر از ۲.۴ میلیارد دلار به صورت رسمی و با پرداخت حقوق ورودی وارد کشور شده است.
با توجه به نتایج مثبت طرح رجیستری در حوزه تلفن همراه، جای خالی اجرای این طرح در بخش موبایل واره ها (شامل دستگاههای سیمکارت خور می شود)، احساس می شود، چونکه هم اکنون بر مبنای برآورد برخی فعالان صنفی، حجم قاچاق در بازار تبلت و سایر دستگاههای سیمکارت خور حدود ۳۰۰ میلیون دلار است.
وزارت ارتباطات هر چه سریع تر جدول زمانی رجیستر موبایل واره ها را اعلام کند
در همین راستا حمیدرضا دهقانی نیا سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در گفت و گو با خبرنگار مهر، عنوان کرد: جلسه ای که یازدهم خرداد ماه با دستگاههای اجرایی برای پیگیری اجرای ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق و همچنین ابلاغی بوده که در قانون بودجه ۱۴۰۰ بر مبنای بند ح تبصره ۸ قانون ابلاغ گردیده که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری دستگاههای متبوع، فاز دوم طرح رجیستری که مشمول موبایل واره هاست هر چه سریع تر عملیاتی کند.
وی اضافه کرد: ستاد مبارزه با قاچاق بر مبنای ابلاغ قانون بودجه ۱۴۰۰ و بر ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق، مبحث را پیگیری کرده است؛ هدف هم این است که موبایل واره ها که مشمول تجهیزاتی از قبیل ساعت هوشمند، تبلت، مبدل تلفن ثابت به سیار و سایر دستگاههای سیمکارت خور هستند هر چه سریع تر ثبت و ضبط و همچون موبایل رجیستر شوند.
دهقانی نیا اظهار داشت: انتظار داریم وزارت ارتباطات هر چه سریع تر جدول زمانی اعمال سیاست را به شهروندان اطلاع رسانی کند و شهروندان مبادرت به گذاشتن سیمکارت در تبلت و روشن کردن تبلت های سیمکارت خور و روشن کردن ساعت هوشمند و سیمکارت گذاشتن در این ساعت ها، کنند.
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز عنوان کرد: بر مبنای قانون بودجه باید هر چه سریع تر این طرح آغاز می شد و الان هم اجرای طرح بیشتر از ۲ ماه تأخیر دارد؛ ازاین رو انتظار داریم وزارت ارتباطات هر چه سریع تر اقدامات لازم را انجام دهد.
وی افزود: اگر از قبل موبایل واره ای وارد شده باشد و یا در منزل افراد از این دستگاه ها وجود دارد، باید روشن کنند و سیمکارت بگذارند و استفاده کنند؛ در غیر این صورت مشکلات در ارتباط با عدم رجیستری رخ می دهد.
دهقانی نیا اضافه کرد: هدف ما جلوگیری از سوء استفاده و شفاف سازی فضا و قطع قاچاق است.
منبع: tolido.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب